\

Reacties

“Ik ben blij dat onze uitvaartverzorger jou heeft uitgekozen voor ons, een goede match. Heel fijn dat je het afscheid van mijn lieve moeder zo mooi hebt gemaakt, dat waardeer ik enorm. Je toewijding is te voelen en dat straal je uit. Ook de extra aandachtspuntjes zoals de kaarsen, de foto’s op de schermen en het herinneringsboekje maken het geheel compleet.
Nogmaals hartelijk dank voor alles! 
Suzanne van de Vossenberg-van Melis
 

“Dag Annet, ik wil je nogmaals bedanken namens ons allemaal voor de fijne begeleiding en het mooie spreken rondom het afscheid van mijn vader!! We keken er met een goed gevoel op terug! Groet
Drie dochters

“Het afscheid van Frans kreeg door de kalme en deskundige begeleiding van Annet veel meer diepgang en overzicht, dan dat wij zelf hadden kunnen bereiken. Ze bracht onze soms verdeelde meningen terug tot één soepele en professionele bijeenkomst. Precies zoals Frans dat gewild zou hebben. Chapeau!  ”
Familie Filippini

“Bij deze willen we je nogmaals bedanken voor de manier waarop je ons bij het afscheid van ons mam hebt begeleid. Allereerst vonden wij het fijn dat je ons zoveel werk uit handen heb genomen. Door je open luisterhouding, konden wij ons verhaal bij je kwijt. Je hebt lijn gebracht in de praktische zaken rondom de dienst. Ook het feit dat we je op alle tijden konden bereiken voor overleg, vonden wij erg fijn. Daarnaast waren jouw warme woorden over ons mam tijdens de dienst ons erg tot steun. Het tekstboekje dat we hebben gekregen vonden we heel bijzonder en mooi, met ook nog foto’s er in. Zo waren er nog veel meer kleine details waar jij oog voor had. Dit hebben wij erg gewaardeerd. Nogmaals onze hartelijke dank.”
Maddie en Herma

“Wanneer het nodig is, komen de juiste personen op je pad. Dit hebben wij ook zo ervaren toen je ons begeleidde bij het maken van een mooi afscheid van Ans. Van al onze verhalen, herinneringen en anekdotes wist je één mooi geheel te maken. Je voelde bijzonder goed aan waar je ons de ruimte moest geven en waar we wel een duwtje in de goede richting konden gebruiken. De kleine details (zoals de vlindertjes op de kaarsjes) maakten het helemaal af, waardoor we Ans het afscheid hebben kunnen geven, dat we graag voor haar wilden. Bedankt daarvoor. En we zullen je naam zeker noemen indien we iemand treffen die deze hulp ook kan gebruiken.
Met vriendelijke groeten,
Familie De Waal-Schoofs. 

“We wilden je nog even laten weten dat we zoveel mooie reacties gekregen hebben over het afscheid van mama. Het was voor ons een prachtig afscheid. We hadden achteraf niks waarvan we zeiden, dit hadden we anders moeten doen. Mede dankzij je hulp, goede adviezen en het luisterend oor. Nogmaals onze hartelijke dank.
Karin Michiels – Verdaasdonk

“Voor het overlijden van Chris had hij zelf de regie over de dienst stevig in handen. Alles had hij al keurig voorbereid. Na het overlijden wil je als zijn vrouw en directe familie zijn laatste wensen respecteren en hem een mooie sfeervolle afscheidsdienst geven. Alleen hoe vorm je alle onderdelen tot een mooie geheel en hoe zorg je voor een passend overgang tussen de verschillende onderdelen en wie gaat dat doen?
Zonder de begeleiding van Annet zouden we dit niet voor elkaar hebben gekregen! Met haar aandacht voor detail en inlevingsvermogen heeft ze actief bij gedragen aan de inhoud van de dienst, zonder te kort te doen aan de wensen van Chris. Sterker nog deze zijn door haar extra benadrukt. Met haar aangename stem is ze de dienst voorgegaan en wisten we ons gesteund als het even te moeilijk zou worden. Zo hebben wij op een mooie persoonlijke manier afscheid kunnen nemen van Chris. Hij zou er zelf heel content mee zijn geweest!”
Familie Rijnders

“Bedankt voor jouw inzet om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.  Zonder jou hadden we niet zo mooi en fijn afscheid kunnen nemen van mijn vader.
Carol van Zuiden.

“Annet, bij deze wil ik je nog eens extra bedanken voor het goede verloop van de crematie afgelopen zaterdag. Het is voor ons perfect gegaan: je hebt de geest van mijn tante heel goed aangevoeld. Het was een serene, menselijke dienst met de juiste, niet al te zware accenten op de beleving van haar geloof. De volgorde en afwisseling tussen tekst, dia’s en muziek waren zeer naar onze smaak. Nogmaals hartelijk dank. Misschien nog eens tot later”.
Gerda

“Hartelijk bedankt voor ‘t mooie afscheid van ons pap en ons opa. Hartverwarmend, hoe jij het hebt gedaan. Hartstikke bedankt”.
Karin van Zantvoort

“Mogen wij je bedanken voor de prachtige uitvaartdienst die je op een prima wijze hebt geleid en begeleid. Alles is goed verlopen en ook dat was voor ons een steun. We zijn zeer tevreden. Nogmaals dank en succes met je toch moeilijk werk”.
Mia van Hest

“Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens de periode na het sterven van onze man en vader. Wij hebben al onze wensen goed kunnen overbrengen. Annet had een zeer prettige manier van werken. Wij hebben het gevoel dat ze er zeer nauw bij betrokken was. Annet, nog hartstikke bedankt. We hebben waardig afscheid kunnen nemen”.
Familie van Trigt

“Annet, bedankt voor alles. Het is heel goed gegaan en we hebben erg veel complimenten gehad dat het zo’n mooie dienst was. Dat ze in ander half  uur veel over m’n vader te weten zijn gekomen. Ook de muziek vonden ze passend. We hebben hard gewerkt en het resultaat was dus goed. We houden er mooie herinneringen aan over”.
Maaike

“We kijken nog steeds op een heel mooi afscheid terug en hebben ook veel complimenten gekregen van de mensen die op de crematie zijn geweest. Veel mensen vonden het binnenbrengen van de kist ook erg mooi en stijlvol”.
Marjo Gijsbers-Hovener

“Nogmaals bedank voor de fijne en onvergetelijke samenwerking”.
Groet van familie Bosmans

“De begeleiding hebben we als zeer prettig ervaren.
Ellen en Erik Janknegt

“Bedankt nogmaals voor alles!! Het was voor ons zoals we het in gedachten hadden. Bedankt ook nog voor je flexibiliteit”.
Karin

“Wij zijn uitermate tevreden over de begeleiding door Annet bij de voorbereiding van het afscheid van ons mam en oma en over de wijze waarop zij voor ging in de afscheidsdienst.  Ze heeft een goed luisterend oor en weet dat treffend te vertalen. Onze herinneringen en gedachten heeft ze prima verwoord bij het afscheid. In de voorbereiding gaf ze alle ruimte aan onze ideeën voor het afscheid, waarbij ze op een bescheiden en respectvolle manier haar suggesties inbracht. Suggesties die zinvol waren en steeds in het verlengde lagen van onze  wensen. De samenwerking was heel prettig. Daarbij was ze steeds goed bereikbaar en reageerde ze ongeacht dag en tijd snel op onze mails. Ook had ze oog voor de details die zorgden dat het allemaal perfect klopte. Haar rol bij het afscheid zelf was ingetogen en respectvol. Het tekstboekje dat ze voor ons maakte als herinnering aan het afscheid was een fijne verrassing. Samenvattende trefwoorden zijn: Betrokken, respectvol, professioneel, prettig” .
​Familie van der Meijden

“De begeleiding door Annet was hartverwarmend. Een fijn luisterend oor. Het tekstboekje en de diaserie waren zeer mooi. Wij vonden de samenwerking perfect. Nogmaals dank”.
Familie Vermeulen

“De begeleiding was tot in de puntjes verzorg. Wij hebben de persoonlijke begeleiding als heel prettig ervaren”.
Familie Vos

 “Wij vonden het een prima verlopen afscheidsdienst. We waren erg blij met de hulp van het zoeken naar muziek en het maken van de diaserie”.
Familie Dreverman

“Mijn complimenten over hoe de dienst is vormgegeven. Ik kijk dan ook met een goed gevoel terug naar het afscheid. Het is precies volgens mijn moeders wens geweest met een persoonlijk tintje van ons eraan vast”.
Een dochter

“Nu ik weer in wat rustiger vaarwater terecht ben gekomen wil ik jou nogmaals hartelijk bedanken voor alles wat jij in de moeilijkste periode van mijn leven voor mij gedaan hebt. Het afscheid van Henk. De manier waarop jij alles geregeld hebt, was van een grote klasse. Je was er wanneer ik je nodig had, zowel  ‘s morgens vroeg dan wel s avonds laat. Niets was teveel voor jou. Je had een luisterend oor. Je deed precies zoals ik het graag wilde”.
Diny Meijer